Zpět na hlavní stránku
Přepnout na KOMIKS
Nabídka
- Hlavní stránka
Historie
MAGNERON
Politika
Portrét
Recenze
  - Chystané knihy
Sekyroviny
Umění
  - Bůh stále neodpovídá
  - E-knihy
  - Sexuální kečup
Věda
- Galerie
- Archiv
- Členská sekce

Nejčtenější
- Mlčení nic ne (262700)
- Registrované (228301)
- Jak si naši p (91109)
- Takhle koment (72354)
- Cenzura české (65974)
- Píseň o rumu (63508)
- Sci-fi: Vrazi (63020)
- Já Tarzan (62685)
- China Miévill (62153)
- Jak Rostislav (61085)

Anketa
Momentálně není žádná anketa...

Vytvořeno v
Publikační systém AZRAEL 2.0

Novinky e-mailem
Chcete dostávat info e-mail s novinkami? Pak vepište svůj e-mail do formuláře a novinky vám začnou chodit přímo do vaší schránky!

Pokud už e-maily nechcete dostávat, odhlaste se zde.


Partneři
Oficiální stránky Andrzeje Sapkowského v ČR

Specializovaný web o komiksu

komiks.cz

SCIFIWORLD

Internetové knihkupectví KRAKATIT

Utopený Archimédes - Kritika pavědy

Nakladatelství Netopejr

CREW

FantasyPlanet.cz

Sponzoři

ORIGAMI komiks reklama
   Článek: Virus HIV byl vyvinut uměle?
Vyšlo: 28.07.2003 | Rubrika: Věda
Napsal: Dittmar Chmelař | Komentářů: 74 | Prohlížení: 8675

 
Šokující informace o možném původu viru HIV vyvolávajícím onemocnění AIDS.
 

Zhruba v polovině osmdesátých let minulého století jsem veřejně na odborném semináři v Praze věnované problematice AIDS vyslovil domněnku, zda původce onemocnění AIDS, virus HIV, nebyl uměle připraven. Vedly mě k tomu dvě veleprosté úvahy:
1. Onemocnění AIDS, zvláště jeho markantní klinické příznaky (poměrně signifikantní zhubnutí pacienta v relativně krátké době a viditelné příznaky tohoto onemocnění u pacientů v jejich terminálním stadiu - např. kvasinkový sór-povlak v ústech) zakončené téměř 100 % smrtností, tedy úmrtím bez jakékoliv zjevné příčiny, jsou natolik viditelné a průkazné, že by neunikly pozornosti našich zvídavých předků. Vždyť  celá řada infekčních onemocnění, jejichž původci byli objeveni teprve v 19. století, byla již známá i ve starověku (např. tetanus)!
2. Náhlá exploze tohoto dříve vůbec neexistujícího onemocnění na východním pobřeží USA v polovině osmdesátých let minulého století, kde byl tento virus poprvé zjištěn, tedy v místě, kde se nacházejí tajné americké biologické laboratoře, svědčí o tom, že tento superzabijácký virus by mohl být opravdu připraven a vyvinut uměle metodami genového inženýrství. Mnohem později zjištěný výskyt tohoto onemocnění v Africe měl být zástěrkou jeho umělého původu.
  Můj víceméně zvídavý dotaz na možný původ tohoto viru se nejenže nesetkal na tomto semináři s pochopením, ale byl příčinou mého málem oficiálního stíhání tehdejšími orgány StB. Ptáte se proč? Inu, za šíření poplašné zprávy o tom, že Sovětský svaz a potažmo Varšavská smlouva vyvinula zhoubný virus, který byl agenty KGB tajně vypuštěn na území USA! Donedávna jsem se tomuto argumentu smál. Po zveřejnění údajů o tajném sovětském programu vývoje a výroby bilogických zbraní (viz recenze na knihu Biohazard Kena Alibeka v rubrice Recenze) mě ani tato varianta už nepřipadá až tak nesmyslná.
  Snad vám výše uvedené řádky připadají jako příliš fantastické, jakoby jednoznačně potvrzující onu známou premisu o okurkové sezóně v době prázdnin. Následující řádky vás však zcela z této domněnky vyvedou.

AIDS byl vyvinut umele
     Ian Gurney - 22.06.2003

     Známý americký právník podal 23.6.2003 Kalifornskému federálnímu
     soudu zalobu na vládu USA. V podání stojí, ze virus HIV-AIDS byl s
     vedomím ci na zakázku vlády umele vyvinut a vyroben ve Spojených
     státech.

     Prominentní právník a výzkumník AIDS, Dr. Boyd E. Graves JD, dostane 27. cervna prílezitost prezentovat soudci Jeffrey T. Millerovi u soudu v San Diegu prípad, vedený pod jednacím císlem 02 CV 02396. Graves v  tomto procesu hodlá prokázat, ze HIV virus, vyvolávající AIDS, umele vyvinuly americké laboratore v letech 1962 az 1978. Vloni, 27. listopadu, poskytl Úrad Ministerstva zdravotnictví a humánních sluzeb     Spojených státu Dr. Gravesovi sedesát dnu k registraci zaloby proti vláde USA u Federálního soudu Spojených státu. Graves tvrdí, ze má v  rukou stovky vládních dokumentu dokazujících, ze HIV byl navrzen  k provedení biologického teroristického útoku proti cernochum.  Prípad byl puvodne predlozen Nejvyssímu soudu USA pod c.j. 00-9587. Výzkumníci zili dlouho s podezrením, ze HIV je dusledkem "mezidruhového krízení" viru postihujícím primáty a lidi. Domnívali se, ze lidé byli vystaveni viru vyvolávajícímu deficit imunity u opic (SIV), který posléze mutoval na virus HIV, snad kontaktem s simpanzí krví, kvuli lovu a konzumaci simpanzího masa. S touto teorií se ovsem neztotoznovali vsichni. Dr. Graves, který se domnívá, ze se pri pátrání po puvodu HIV-AIDS dobral k nejdesivejsímu moznému záveru, tuto tézi zcela odmítá. Podle Gravese je stále zretelnejsí, ze virus nepresel ze simpanzu na lidi,  jak se vedci zpocátku domnívali, ale byl úmyslne vytvoren lékari a  vedci na zakázku vlády Spojených státu. Graves upozornuje na skutecnost, ze Dr. Robert Gallo patentoval svuj "vynález" - virus  HIV-AIDS - v dubnu 1984 u U.S. patentového úradu pod císlem 4,647,773. Detaily lze nalézt na webové stránce U.S. patentového úradu ( http://www.uspto.gov/patft/index.html ).

Podle Gravese odhalují vedecké dukazy neúprosnou pravdu. Konstatuje: "Virus HIV-AIDS je umelým bioproduktem programu ´U.S. Special Virus´. Tento federální program sledující vývoj speciálního viru probehl ve Spojených státech v letech 1962 az 1978. Dokument, který o speciálním viru zverejnil roku 1971 Dr. Robert Gallo prozrazuje, ze Spojené státy úsilovaly o získání ´virové cástice´, jejíz pouzití by melo negativní dopad na mechanizmus lidského  imunitního systému. Tento výzkumný program smeroval k pozmenení genetické informace virových cástic za úcelem jejich spojení s  puvodcem zvírecí nákazy, virem nazývaným Visna."

Graves podotýká, ze obsah zmíneného Gallova dokumentu o speciálním     viru z roku 1971 je identický s textem patentu na virus AIDS z roku 1984. Dr. Gallo v roce 1981 ostatne sám priznal, ze pusobil ve funkci     vedoucího federálního projektu vývoje nového speciálního viru. Graves tvrdí, ze získaný virus pridával výrobce vakcín Merck jako "dárek" do experimentální ockovací látky proti hepatitis B, podávané  koncem 1970-tých a pocátkem 1980-tých let homosexuálum v N. York City, Los Angeles a San Fransisku, a do vakcíny proti nestovicím urcené pro cernochy v centrální Africe. Krátce nato zaplavila svet  masová nákaza lidským retrovirem, která se výrazne odlisovala od vsech dosud známých chorob, byla vysoce infekcní a mohla zabíjet. Boyd Graves soudí, ze se u HIV-AIDS pravdepodobne jedná o laboratorní evoluci viru Visna, poprvé zjisteného u islandských ovcí. Graves,  který promoval na právnické fakulte US námorní akademie v Annapolis, byl v roce 1992 sám testován jako HIV pozitivní. "Dnes mne povazují za cloveka, který vyresil hádanku kolem AIDS," ríká. "Co lidé nevedí je, ze HIV virus obsahuje cástice viru Visna,     vyvolávající onemocnení islandských ovcí. Visna je umele vyrobený virus, pocházející z dob nacistického Nemecka."

"Prípad byl predlozen Nejvyssímu soudu USA poté, kdyz nizsí instance     zamítla argumentaci o zdroji AIDS jako nepresvedcivou a oznacila vec za ´nepodstatnou´. Neverím, ze nekdo na svete povazuje puvod AIDS za nepodstatný." Graves prohlásil, ze má dukazy, které, podle jeho presvedcení, prinutí soudce rozhodnout ve prospech zaloby, a ríká: "Kdyz se tak stane, bude vláda muset uvolnit veskeré informace o vsech druzích drívejsích utajených výzkumu, a pak vyjde najevo skutecný puvod HIV-AIDS. USA se za svuj ´Special Virus Programm´ budou muset zodpovídat
Americanum a lidem celého sveta." Z posledního prohlásení OSN o HIV-AIDS (UNAIDS) vyplývá, ze nyní  s HIV zije asi 45 miliónu lidí. Výkonný reditel UNAIDS Petr Piot sdelil:  "V prvních 20 letech bylo infikováno 58 miliónu lidí, z nichz uz 23 miliónu na HIV-AIDS zemrelo."

Pokud Boyd E. Graves 27. června 2003 přednesl tento případ před US     federálním soudem a uspěje se svými argumenty a doklady, bude to znamenat, ze HIV-AIDS je virus, který byl vyroben a použit lékaři a vědci s vědomím a za přímé spolupráce vlády Spojených států amerických.

Je-li tomu tak, vynořují se dvě otázky:

Za prvé: Proč a za jakým účelem byl tento smrtící virus vytvořen?
Za druhé: Byl proti všem pravidlům na regulaci vývoje, výroby a použití biologických a chemických zbraní vytvořený HIV-AIDS virus použit Spojenými státy v prvním aktu masového celosvětového bioterorizmu, jehož jsme svědky?

     Linky:
     http://www.boydgraves.com
     www.boydgraves.com/news/061303.pdf
     http://www.boydgraves.com/class/download.html
     http://patft.uspto.gov

 
Související články:
Nebyl nalezen žádný související článek...
 
Komentáře čtenářů:

ORIGAMI komiks reklama
Hodnocení článku
Ohodnoťte tento článek dle toho jak se vám líbí.

Průměrné hodnocení:
--dobrý--

Vynikající (3)
Dobrý (0)
Nic moc (0)
Velmi slabý (1)
Bůh stále neodpovídá
09.04.2003
Krajina po záplavě
Dittmar Chmelař
... má své nesporné výhody a přednosti!...
[více]

E-knihy
15.02.2021
Železo 15
Dittmar Chmelař
15., závěrečná část SF románu Vojtěcha Mornsteina na pokračování....
[více]

Historie
12.01.2016
Jak tomu bylo za 2. světové.
Dittmar Chmelař
......
[více]

Chystané knihy
17.06.2004
Černá kniha minulosti
Rostislav Hedvíček
......
[více]

MAGNERON
10.07.2010
MAGNERON
Dittmar Chmelař
Diagnostika a léčba lidských onemocnění na základě spektrální analýzy vířivých magnetických polí lidského mozku....
[více]

Politika
23.08.2023
Referendum - nejvyšší a nejposvátnější forma demokracie.
Dittmar Chmelař
Referendum v Polsku během letošních zářijových parlamentních voleb....
[více]

Portrét
20.09.2004
Takhle komentuje Jaromír Bosák .............no prostě paráda!
Dittmar Chmelař
Takhle komentuje více než profík....
[více]

Sekyroviny
08.07.2020
Moravskoslezští bastardi
Dittmar Chmelař
......
[více]

Sexuální kečup
31.03.2003
Mlčení nic nezmění.
Dittmar Chmelař
...Hmmm...Kéž by to byla pravda!...
[více]

Věda
18.06.2015
O maskulinizaci vědy.
Dittmar Chmelař
......
[více]

Naše ikonka
ORIGAMI


Coded by Pavel Nero Kramný | Graphics by Josef Fraško
© 1995 - 2024 Dittmar Chmelař - MikroMedia

MirkoMedia