Zpět na hlavní stránku
Přepnout na KOMIKS
Nabídka
- Hlavní stránka
Historie
MAGNERON
Politika
Portrét
Recenze
  - Chystané knihy
Sekyroviny
Umění
  - Bůh stále neodpovídá
  - E-knihy
  - Sexuální kečup
Věda
- Galerie
- Archiv
- Členská sekce

Nejčtenější
- Mlčení nic ne (262686)
- Registrované (228282)
- Jak si naši p (91096)
- Takhle koment (72337)
- Cenzura české (65962)
- Píseň o rumu (63492)
- Sci-fi: Vrazi (63002)
- Já Tarzan (62669)
- China Miévill (62131)
- Jak Rostislav (61056)

Anketa
Momentálně není žádná anketa...

Vytvořeno v
Publikační systém AZRAEL 2.0

Novinky e-mailem
Chcete dostávat info e-mail s novinkami? Pak vepište svůj e-mail do formuláře a novinky vám začnou chodit přímo do vaší schránky!

Pokud už e-maily nechcete dostávat, odhlaste se zde.


Partneři
Oficiální stránky Andrzeje Sapkowského v ČR

Specializovaný web o komiksu

komiks.cz

SCIFIWORLD

Internetové knihkupectví KRAKATIT

Utopený Archimédes - Kritika pavědy

Nakladatelství Netopejr

CREW

FantasyPlanet.cz

Sponzoři

ORIGAMI komiks reklama
   Článek: Uprchlíci???
Vyšlo: 30.08.2015 | Rubrika: Politika
Napsal: Dittmar Chmelař | Komentářů: 0 | Prohlížení: 4647

 
...
 

Uprchlíci???

"Nejsou to uprchlíci. Je to koordinovaná muslimská intervence a pokus o dobytí Evropy."

                                                                                                     Filip Renč, režisér

Migrace nebo řízená, postupná likvidace náboženského protivníka? Nová, velice účinná forma střetu civilzací? Na ideových a politických kolbištích evropské současnosti se šermuje všemi možnými argumenty. Stále jakoby se ale zapomínalo na základní, neoddiskutovatelná fakta:

Jen občas se mezi uprchlíky, kterým jednoznačně dominují mladí muži, objeví žena s jedním dítětem. Průměrná muslimská a africká rodina má osm dětí. Je záhadou, kde nechala zbývající děti, zda ve válečné zemi či je utopila při cestě lodí? Pochybuji o tom, že by v těchto přeplněných bárkách cestoval nějaký lékař, profesor či vědec. Neřkuli, aby šel tisíce kilometrů pěšky. Další záhada je, kde se desetitisíce migrantů vzalo - deset tisíc euro na cestu lodí, na taxi, na jídlo a pití při cestování. Kde mají možnost se najíst, kde si shánějí pití, když při cestování sebou vůbec nic nenosí? Jak a kde se každý den holí? Když v těch vedrech jdou celé dny, musejí být zpocení. Kde se sprchují? Zřejmě spí pod širákem, a přesto, že cestují ve vedru či v dešti,  přesto mají oblečení čisté. Když nemají mýdlo ani toaletní papír, jak a kde provádějí  hygienu?  Všichni jsme viděli, jak sestra našla svého  bratra v cizině, kde to vůbec nemůže znát. Našli se opravdu jen přes mobily? Trefili byste hned napoprvé v cizím státě někam najisto, i když by vás někdo navigoval mobilem a ten dotyčný by se taky nevyznal v okolí? Něco tu zatraceně nehraje!  Jak a kde nabíjejí své mobily, když u sebe nemají ani nabíječky? Takové zázraky neumí ani David Copperfield.  

Skutečný zázrak je, že zatím nepropukla MERS či jiná infekční nemoc. K vypuknutí infekčních epidemií ještě nedošlo s ohledem na extrémní sucha a letní období. Až vypuknou plískanice a nastoupí zima, budeme řešit další možnou apokalypsu.Tentokráte infekční, proti které ta, kterou způsobil, virus Eboly, byla jen procházka růžovým sadem. Z těchto záhad vyplývá, že nám opět někdo lže, jak je v mediích zvykem. Někdo "v zákulisí" musí s těmito migranty stále spolupracovat a pomáhat jim i během dne, ať jde o jídlo, nabíjení mobilů, praní, holení, sprchování, atd.  Přestože celé dny cestují, přesto jsou plní síly. Dokonce někde drží hladovku, takže jistě někde dostanou jídlo, protože cestovat tisíce kilometrů a přitom být bez jídla je nesmysl.  A hlavně - bez vody se člověk neobejde, zvláště v těchto vedrech, když se celé dny, a ještě v nesnesitelných vedrech, cestuje pěšky celý den mnoho kilometrů. Když tito běženci nemají sebou žádné zavazadlo, ani láhev, musí jim někdo během celého dne pomáhat a dodávat jim něco napití a pomáhat řešit ostatní již zmíněné problémy. Že je imigrace řízená, je dávno dokázáno. Smlouvu o multikulturním soužití podepsal v roce 2009 Václav Havel. Běžencům je odpírána největší výhoda EU - volné cestování v Schengenském prostoru. Proč naši ochránci lidských práv, Dienstbier, Šabatová, Kocáb a další, se nezastanou těchto menšin, kterým je upíráno jedno z nejzákladnějších práv? Něco tu nehraje. Platí Schengenský prostor nebo neplatí?  

Záměrně řízená invaze směřuje ke kopírování dalšího ukrajinského Majdanu. Jde o to vyvolat v lidech  co nejvíc vzájemné nevraživosti, pouličních šarvátek. Pak využít toho zmatku k samozvolení loutkové vlády, přesně jako na Ukrajině. Můžete hádat, jaké loutkové vlády.Tento rok je a ještě bude mimořádně neklidný. A to ještě není konec roku; velká konfrontace se teprve připravuje. Svým způsobem válka už probíhá. Rozdíl mezi případnou válkou Ruska a USA? Dosaďte si sami za ten stát, který začne válku jen v nutném případě a co nejrychleji ji ukončí a za stát, který válku prodlouží co nejvíce, nebo ji  začne a pak zbaběle uteče. Vždy je nutné ptát se: Cui bono – V čí prospěch? Proč nám stále někdo lže a hraje před námi divadlo?

Co dělá OSN a její Rada bezpečnosti? Co dělá WHO? Proč nevaruje před vypuknitím epidemií? Co dělá NATO? Není Rusko jen imaginární nepřítel, který alibisticky snímá z NATO spoluodpovědnost ze zajištění bezpečnosti euroatlantické civilizace?

=

Když ilegálně překročíte severokorejské hranice, pošle Vás Kimův režim na 12 let nucených prací. Když ilegálně zavítáte do Íránu, skončíte bez časového omezení ve vězení. Když ilegálně vkročíte do Afghánistánu, smí Vás místní policista bez varování zastřelit. Když ilegálně přijedete do Saúdské Arábie, budete věznění několik roků (od tří do patnácti, podle tamního práva). Když ilegálně přejdete čínské hranice, je velmi pravděpodobné, že o Vás už nikdy nikdo neuslyší. Jestliže bez povolení přejdete hranice Venezuely, jste autoomaticky považován za špióna a podle toho se k Vám budou tamní autority chovat. Při ilegálním překročení hranic Kuby skončíte ve vězení dokonce i bez soudu.Australská vláda rozhodla, že nepřijímá žádné uprchlíky z lodí. Prostě ty lodě vracejí nazpět a lidem nepovolí ani jen vystoupit. Když už se některé lodi podaří obelstít pobřežní stráž a přistát, jsou lidé z ní internováni ve sběrném táboře na Papui - Nové Guinei. A mají pouze tři možné volby (žádnou jinou). BUĎ budou žít ve sběrném táboře, tedy za plotem, nadosmrti, NEBO se dobrovolně vrátí do země, odkud přišli, NEBO budou souhlasit s přesunem do státu Guinea, který se australskému státu za úplatu zavázal, že všechny takové uprchlíky od něho přijme.

Když však ilegálně přijdete do států Evropské Unie, především tedy do Německa, Rakouska, Anglie, Francie či Švédska, dostanete:

- číslo a kartu sociálního pojištění
- mobilní telefon bez nutnosti platit útratu za volání
- placený nájem
- bezplatnou zdravotní péči
- peníze (kapesné) bez potřeby prokazovat účel jejich použití
- bezplatný jazykový kurz jazyka daného státu
- volné lístky na autobusovou, železniční a lodní dopravu
- příplatky na děti
- bezplatné právní zástupce na ochranu proti nezákonnému vykázání ze země
- právo, aby za Vámi směli přijet rodinní příslušníci (!!!)
- a de facto žádné povinnosti, ale mnohem více práv, než mají domácí.

Jsme vůbec ještě aspoň trochu normální???   

 

http://www4.rp.pl/Rozmowy-czwartkowe/309029810-Muzulmanie-nie-musza-uciekac.html

 
Související články:
Nebyl nalezen žádný související článek...
 
Komentáře čtenářů:

ORIGAMI komiks reklama
Hodnocení článku
Ohodnoťte tento článek dle toho jak se vám líbí.

Průměrné hodnocení:
--vynikající--

Vynikající (2)
Dobrý (0)
Nic moc (0)
Velmi slabý (0)
Bůh stále neodpovídá
09.04.2003
Krajina po záplavě
Dittmar Chmelař
... má své nesporné výhody a přednosti!...
[více]

E-knihy
15.02.2021
Železo 15
Dittmar Chmelař
15., závěrečná část SF románu Vojtěcha Mornsteina na pokračování....
[více]

Historie
12.01.2016
Jak tomu bylo za 2. světové.
Dittmar Chmelař
......
[více]

Chystané knihy
17.06.2004
Černá kniha minulosti
Rostislav Hedvíček
......
[více]

MAGNERON
10.07.2010
MAGNERON
Dittmar Chmelař
Diagnostika a léčba lidských onemocnění na základě spektrální analýzy vířivých magnetických polí lidského mozku....
[více]

Politika
23.08.2023
Referendum - nejvyšší a nejposvátnější forma demokracie.
Dittmar Chmelař
Referendum v Polsku během letošních zářijových parlamentních voleb....
[více]

Portrét
20.09.2004
Takhle komentuje Jaromír Bosák .............no prostě paráda!
Dittmar Chmelař
Takhle komentuje více než profík....
[více]

Sekyroviny
08.07.2020
Moravskoslezští bastardi
Dittmar Chmelař
......
[více]

Sexuální kečup
31.03.2003
Mlčení nic nezmění.
Dittmar Chmelař
...Hmmm...Kéž by to byla pravda!...
[více]

Věda
18.06.2015
O maskulinizaci vědy.
Dittmar Chmelař
......
[více]

Naše ikonka
ORIGAMI


Coded by Pavel Nero Kramný | Graphics by Josef Fraško
© 1995 - 2024 Dittmar Chmelař - MikroMedia

MirkoMedia